Vier de kerst of winter in Overijssel | arrangement v.a. 300 euro

25 nov Vier de kerst of winter in Overijssel | arrangement v.a. 300 euro

Hoe heerlijk is dit, de kerst of de winter vieren op een prachtplek in een natuurlijke omgeving. Alle drukte omzeilen en helemaal aan jullie zelf toekomen. Helemaal op je gemak genieten van een heerlijk (kerst)ontbijtje van streekproducten en dan er op uit om de omgeving te verkennen. Klinkt heel aantrekkelijk toch? Bij B&B de Rheezer Kamer vind je een prettige mix van slow living, lifestyle, een rustieke setting op een hemelse plek aan de meanderende rivier de Vecht.

Wandelen, Cultuur en Culinair
Voor wandelaars een walhalla vanwege de ligging aan de Pieterpad etappe en voor smulpapen een regio met culinair topaanbod. Zo zijn restaurants De Bokkepruik – met michelinster – en Rheezer Bistro gelegen op een steenworp afstand. Cultuurliefhebbers kunnen zichzelf trakteren op een dagje Hanzestad Zwolle met Museum De Fundatie en Waanders In de Broeren maar ook de nabijgelegen stadjes Hardenberg en Ommen zijn de moeite waard. Shoppen kan in Hardenberg en Zwolle maar ook in het dichtbij gelegen Duitse Nordhorn. In het Reestdal kunnen wijnliefhebbers hun hart ophalen bij Wijngoed De Reestlandhoeve, hier kun je een wijnwandelpad of wijnproeverij doen met of zonder rondleiding. Vergeet niet zonder streekproducten naar huis te gaan, ze zijn het proeven waard. Kom alvast in de stemming en neem een kijkje bij Vechtdal Overijssel.

Kerstarrangement of midweekarrangement naar keuze
Geïnspireerd geraakt door de stijlvolle sfeer in deze adembenemende omgeving aan de Vecht in Overijssel? Aarzel dan niet langer en vier de feestdagen op deze ultieme plek in een monumentaal dorp met deze schitterend verbouwde boerderij. Dompel je onder in een natuurrijke setting en boek het kerstarrangement voor 2 personen, 2 nachten voor 300 euro. Liever nog een nachtje erbij aan plakken? Voor 400 euro is het domein van jullie! Is de accommodatie al bezet of buiten de feestdagen om genieten van dit moois? Een winters midweekarrangement voor 3 nachten, 2 personen is te boeken voor 375 euro. Van harte welkom!

Geen reactie's

Geef een reactie