Winters midweekje op prachtplek | arrangement v.a. 200 euro

25 nov Winters midweekje op prachtplek | arrangement v.a. 200 euro

Hoe heerlijk is dit, de eerste maanden van het jaar vieren op een prachtplek in een natuurlijke omgeving. Even alle drukte omzeilen en helemaal aan jezelf toekomen. Genieten van een verstild winters uitzicht. Even zen en lekker met een goed boek op de heerlijke bank of toch liever een winterse wandeling? En dan zo’n aangename dag afsluiten door heerlijk te dineren bij een smakelijk restaurant op loopafstand. Wakker worden en op je gemak smullen van een gezond en heerlijk ontbijtje van streekproducten om verder de omgeving te verkennen. Klinkt heel aantrekkelijk toch? Bij B&B de Rheezer Kamer vind je een prettige mix van slow living, lifestyle, een rustieke setting op een hemelse plek aan de meanderende rivier de Vecht.

Wandelen, Cultuur en Culinair
Voor wandelaars een walhalla vanwege de ligging aan de Pieterpad etappe en voor smulpapen een regio met culinair topaanbod. Zo zijn restaurants De Bokkepruik – met michelinvermelding – en Rheezer Bistro gelegen op een steenworp afstand. Cultuurliefhebbers kunnen zichzelf trakteren op een dagje Hanzestad Zwolle met Museum De Fundatie en Waanders In de Broeren maar ook de nabijgelegen stadjes Hardenberg en Ommen zijn de moeite waard. Shoppen kan in Hardenberg en Zwolle maar ook in het dichtbij gelegen Duitse Nordhorn. In het Reestdal kunnen wijnliefhebbers hun hart ophalen bij Wijngoed De Reestlandhoeve, hier kun je een wijnwandelpad of wijnproeverij doen met of zonder rondleiding. Vergeet niet zonder streekproducten naar huis te gaan, ze zijn het proeven waard. Kom alvast in de stemming en neem een kijkje bij Vechtdal Overijssel.

Winters midweekarrangement naar keuze
Geïnspireerd geraakt door de stijlvolle sfeer in deze adembenemende omgeving aan de Vecht in Overijssel? Aarzel dan niet langer en ga er even tussenuit op deze ultieme plek in een monumentaal en idyllisch dorp met deze schitterend verbouwde boerderij. Dompel je onder in een natuurrijke setting en boek het midweekarrangement voor 2 personen, 2 nachten voor 200 euro, inclusief rijk gevulde ontbijtmand. Deze speciale prijs geldt alleen voor de maanden januari en februari 2018.  Bekijk nu de bezetting en boek meteen. Liever nog een nachtje erbij aan plakken? Informeer vrijblijvend naar een verlengingsnacht. Van harte welkom!

Geen reactie's

Geef een reactie