Arrangement I Overnachten & Varen

Arrangement I Overnachten & Varen

Natuurlijk Overnachten en varen op de Vecht 
Overnachten op onze idyllische plek aan de Overijsselse Vecht is al een heerlijkheid op zichzelf. Door de ligging nabij de Vecht is het tijdens zomerse maanden aangenaam verpozen op de rivier de Vecht. Je kunt kiezen uit 1,5 uur sloep varen of een kano afzaktocht van ongeveer 2 a 2,5 uur. Een compleet arrangement inclusief voordeel. Om jezelf te verwennen of iemand anders cadeau te geven.

Ins&Outs
In dit arrangement zijn inbegrepen:
– Overnachting in een stijlvolle B&B voor 2 personen
– Luxe ontbijt met streekproducten
– Kano afzaktocht of 2 uur sloepje varen op de Vecht
– Gastvrije ontvangst door gastvrouw Astrid Fidder
– gebruik van uitgebreide koffie- en theefaciliteiten, fietsen en (route)informatie over de streek

Dit arrangement is te reserveren voor 285 euro op basis van 2 personen en beschikbaarheid in de periode 20 april t/m medio oktober. Neem een kijkje bij de beschikbaarheid of reserveer meteen. Info en reserveringen: info@derheezerkamer.nl of 06- 50 51 08 55.Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.