Winterwandelen I Rondje Rheeze met koffie/choco & lekkers (TO GO)

Winterwandelen I Rondje Rheeze met koffie/choco & lekkers (TO GO)

Ben je op zoek naar een leuke invulling voor de kerstvakantie? Voor een dagje of dagdeel? Boek ons winterwandelarrangement voor jong & oud. Download route ‚Rondje Rheeze‘ en start bijvoorbeeld bij De Oldemeyer. Hier kan eventueel de auto geparkeerd worden. Begin deze wandeling bij wandelknooppunt G12 en volg de gele pijlen met ‚Rondje Rheeze‘. Deze gehele route is ca. 12,8 km en duurt gemiddeld 3 uur als je redelijk doorwandelt. Zijn er kinderen bij en wil je liever iets korter wandelen? Dan is de route af te korten – via de paaltjesroute – tot 3, 5 of 8 km.  Hoe heerlijk om bij tussenstop de Rheezer Kamer even op te warmen met overheerlijke Italiaanse koffie/cappuccino of warme chocolademelk met slagroom. En met lekkere cake of koek erbij voor alle wandelaars. Ideaal als rustpunt halverwege.

Wandelarrangement voor jong & oud I Alleen tijdens kerstvakantie

Deze leuke actie is alleen geldig van 23 december 2022 t/m zo. 8 januari 2023
Volwassenen                              I  5,50 euro
Kinderen van 4 t/m 12 jaar      I  4,00 euro
Boeken via Astrid, door te bellen of een appje te sturen via M +31 (0)6 –  50 51 08 55
Maar een mailtje sturen via info@derheezerkamer.nl kan natuurlijk ook. Let wel: door drukte kan het zijn dat we daar te laat op reageren.

Andere wandelmogelijkheden

Loop jouw favoriete wandelrondje en vraag Astrid naar een kortere paaltjeswandeling of download Rondje Rheeze. Het is natuurlijk ook mogelijk om (een deel van) etappe 9 van het Pieterpad te wandelen en ook gebruik te maken van deze leuke actie.

Alvast een warm welkom door mij, Astrid Fidder