Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Festivalconcert De Vecht – Zwolle I 27 augustus

27 augustus 2022 @ 13:30 - 18:00

€12

Kom gezellig naar het Festivalconcert in Zwolle

Festival de Vecht komt naar Zwolle! Festival de Vecht is er voor iedereen en zet de schijnwerpers vol op op de Vecht en de Vechtregio. Een uniek bruisend festival vol muziek, rondvaarten, kunst, fiets- en wandeltochten en andere evenementen op unieke locaties langs de Vecht! Van Hardenberg tot Zwolle kunnen jong en oud komen genieten van heel veel verschillende activiteiten. Op deze zaterdag in Zwolle treden drie grandioze bands op dus trommel je partner of vrienden op en ga voor een fijne middag! Tijdens het gehele programma is er een foodtruck aanwezig en kunnen er drankjes gekocht worden. Tevens zijn er regionale producten uit het Vechtdal te koop. Wij zorgen met de Piaggio on Tour voor homemade coffee en lekkernijen. Zien we je daar?

Ins & Outs locatie en tickets

Landgoed Holthagen, Holthagen 5, Zwolle ligt aan de Vecht bij Langenholte, direct achter de AA-landen in Zwolle. Het landgoed is te bereiken per fiets en per auto. Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Brinkhoek 29. Op het terrein zijn tenten aanwezig in geval van regen, strobalen, stoelen, statafels en een toiletvoorziening. Het terrein is rolstoeltoegankelijk. Er worden maximaal 400 toeschouwers toegelaten. De inloop is vanaf 13.00 uur en het programma start om 13.30 uur. Toegangskaarten voor dit unieke festivalconcert kosten € 12,00 p.p. Via de website van de organisatie kun je de tickets online kopen.

Programma

Wouter Hamel Trio • 13.45 – 14.45 UUR

De Nederlandse jazz- en popartiest Wouter Hamel maakt en zingt popliedjes met een jazzy invalshoek . Hij wordt wel vergeleken met Frank Sinatra, Mel Tormé en Michael Bublé. Wouter studeerde in 2001 af, won in 2005 het Nederlands Jazz Vocalisten Concours, en was vervolgens in diverse TV programma’s te zien, zoals in Mooi! Weer De Leeuw, DWDD en Pauw & Witteman. Wouter stond tweemaal op North Sea Jazz in Rotterdam. Met zijn debuutalbum won hij de Zilveren Harp. Zijn tweede album werd goud en zijn vierde album won de Gouden Notenkraker. In 2019 bracht hij zijn zesde, meest recente album Boystown uit.

Leonard Cohen Revival Band • 15.15 – 16.15 UUR

De enthousiaste musici van de Cohen Revival Band brengen de muziek van schrijver, dichter en zanger Leonard Cohen opnieuw tot leven in een prachtig tribute, gebaseerd op het geweldige concert van Cohen in London 2009. Met leadzanger Jacques Rodenstein, backingvocals The Alluring Ajettes en een 7  koppige band.

Shebop & Linda Westera • 16.45 – 17.45 UUR

Shebop, met vocalist Linda Westera heeft een volstrekt eigen geluid in jazzland.Met een basis van slagwerk, contrabas en piano en slechts twee blazers brengt dit sextet een spannend repertoire van jazz, bebop en Latijns-Amerikaanse muziek. En dat al sinds 1996! Shebop speelt een zorgvuldig uitgekozen repertoire in combinatie
met slimme eigen arrangementen. Deze staan borg voor een rijk geheel aan klanken en kleuren doorspekt met groove, humor en ontroering. Naast eigen bewerkingen van jazz-standards speelt Shebop ook eigen werk van vocalist Linda Westera en arrangeur/trombonist Hein Jan van Vilsteren.

 

 

Piaggio on Tour

Wil je ons ook inhuren bij een festival of besloten feestje? Dat kan!
Lees de mogelijkheden in ons blog en/of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Gegevens

Datum:
27 augustus 2022
Tijd:
13:30 - 18:00
Kosten:
€12
Evenement Categorie:
Site:
https://www.festivaldevecht.com/evenementen/festival-concert/

Organisator

Festival De Vecht
E-mail:
organisatie@festivaldevecht.com Informatie Agenda Nieuws Partners
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Landgoed Holthagen
Holthagen 5
Zwolle, Overijssel 8034 RE
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.