Hardenberg Proeft | 7&8 oktober

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hardenberg Proeft | 7&8 oktober

6 oktober 2018 @ 13:00 - 7 oktober 2018 @ 21:00

Gratis
Piaggio Rheezerkamer Barrel Foodfestival

De 9e editie van Hardenberg Proeft staat alweer voor de deur. Heel culinair Hardenberg en omgeving laat zich weer van z’n lekkerste kant zien.
Het smaakfestival met meer dan alleen lekkernijen staat traditiegetrouw het 1e weekend van oktober op de agenda. De markt in Hardenberg wordt twee middagen omgetoverd tot een gezellig openluchtrestaurant. Een walhalla voor fijnproevers en gezelligheidsmensen…

Hardenberg op z’n lekkerst
De verschillende restaurants, streekproductenwinkels, de kaasboer, de bakker, de visboer, lokale wijnboer en anderen laten hun unieke producten proeven en beleven. “Hardenberg Proeft kan rekenen op deelname van horecaondernemers uit Hardenberg en omgeving. Nieuw dit jaar zijn onder andere Blij!, Amused en Dos Piementos”, aldus Margé Hans namens de organisatie. “Alle deelnemers hebben hun eigen stand waarin ze de proeverijen bereiden en aanbieden. Bij elke pagodetent wordt wijn geserveerd die past bij de gerechten die worden gepresenteerd. Als bezoeker word je getrakteerd op livemuziek. Ook voor de kinderen is voldoende te doen.”

Wijn, bier, kaas, broodjes, koffie, hapjes, culinaire gerechtjes en veel andere lekkernijen
Culinaire verrassingen en verwennerijen van de kaas- en wijnboer, koffiespecialist, streekproducenten en tal van grand cafés en restaurants uit Hardenberg en omgeving. Hoe leuk is het om nieuwe producten te proeven, kennis te maken met unieke concepten en bij te praten onder het genot van al deze proeverijen. Van kleine hartige hapjes, burgers en broodjes, drankjes tot culinaire minigerechtjes. Kom alles zelf ervaren en proeven!

Hapjes en drankjes voor Kleppertjes en vrije toegang
Het goede nieuws is dat de toegang GRATIS is. Tegen betaling van een Kleppertje à € 2,50 per stuk kan men de verschillende hapjes en dranken proeven, bij aankoop van 11 Kleppertjes betaal je slechts € 25,-. Een leuke gelegenheid om vrienden, buren of familie te ontmoeten in de Klepperstad en bij te praten over van alles en nog wat onder het genot van lekkernijen.

Ins&Outs 9e Hardenberg Proeft
Locatie | Markt Hardenberg | Gratis entree | Meer informatie: www.hardenbergproeft.nl

Zaterdag 6 oktober | 13.00-20.00 uur
Zondag 7 oktober | 14.00-21.00 uur

 

 

 

 

Gegevens

Begin:
6 oktober 2018 @ 13:00
Einde:
7 oktober 2018 @ 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
www.hardenbergproeft.nl

Organisator

Organisatie Hardenberg Proeft!
Website:
http:www.hardenbergproeft.nl

Locatie

Markt Hardenberg
Markt
Hardenberg, Overijssel
+ Google Maps

Nieuwsbrief