Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Strawberry Fields Festival | 24 augustus

24 augustus 2019 @ 11:00

€22,50

Coffee on wheels bij Strawberry Fields Festival
‘Let me take you down’. Een hele dag lang loop je met je hoofd in de wolken – als die er al zouden zijn – en laat je je onderdompelen in een sfeer die bijna tastbaar is. Je geniet met volle teugen van het lekker luie leven op Strawberry Fields. Vóór je, naast je en achter je hoor je muziek en verschijnen verrassende line-ups, terwijl er in de tussentijd van alles te ontdekken valt in de wondere wereld van Great Food. Tapas, een juicy hamburger, paella of Surinaams, de meest favoriete gerechtjes komen langs. En onze piaggio zorgt voor biologische Italiaanse koffie en lekkers. En dan is er nog zoveel méér dan food en drinks. Kom je ons gezellig opzoeken in Dedemsvaart?

Line-up theater en optredens
Momenteel is de organisatie druk bezig de volledige line-up van optredens en theatervoorstellingen vast te leggen. Er volgt binnenkort een update met de namen van de artiesten die je bij Strawberry Fields Festival kunt verwachten.

Actie conservenblik doneren
In het Amerikaanse Portland (Oregon) is er elk jaar een drukbezocht festival langs de oevers van de Columbia River. Eén van de kenmerken van dit festival is dat bezoekers, als onderdeel van de entreeprijs, een conservenblik doneren: een kleine geste om iets te doen voor mensen die niet genoeg geld hebben om, bijvoorbeeld, naar een gezellig festival te gaan. Wij vinden dat een geweldig initiatief, en nemen ’t graag over.
Daarom verzamelen we tijdens het Strawberry Fields Festival ook graag zoveel mogelijke blikken met voedsel. Deze doneren we aan mensen voor wie zoiets niet een extraatje, maar simpelweg een eerste levensbehoefte is. Hoe werkt het? Je neemt zelf een conservenblik voedsel mee naar het festival. Of je koopt er een voor €2,50 bij de entree van het festival. Hiervoor geldt dat je per ticket één blik meeneemt of koopt.

Ins & Outs
Locatie     | Festivalterrein Moerheimstraat 144 | Dedemsvaart
Datum      | zaterdag 24 augustus 2019
Tijden       | 11.00-00.00 uur
Parkeren | beperkte parkeermogelijkheden op het backstage terrein, daarom parkeren zoals aangegeven: Einsteinstraat, Dedemsvaart
Tickets     |  22,50 p.p. | via deze link kun je earlybirdtickets bestellen
Jeugd        | Kinderen TOT 12 jaar mogen gratis het terrein op. De kinderen hoeven geen blik mee te nemen, het is wel erg leuk als je dat wel doet!

 

 

Gegevens

Datum:
24 augustus 2019
Tijd:
11:00
Kosten:
€22,50
Evenement Categorie:
Site:
https://strawberryfieldsfestival.eu/#schedule

Organisator

Locatie

Moerheimstraat 144
Moerheimstraat 144
Dedemsvaart, Overijssel 7701 CJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.