Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Puur Picknick I lifestyle I proef & inspireer

3 juli 2016

Tijdens het weekend van zaterdag 2 & zondag 3 juli wordt bij ons in het prachtige Rheeze – beschermd dorpsgezicht – het unieke en inspirerende event Puur Picknick I lifestyle gehouden. De zaterdag speciaal met een lifestyle market voor de deelnemende fietsers aan de Leontien Ladies Ride. Zondag 3 juli is er nog meer lifestyle, food en kunst en ook workshops. De nadruk ligt dan op de Puur Picknick, met je zelf meegenomen kleedje het weiland in en genieten van rust, natuur en slow food. 

Afbeelding Puur Picknick lifestyleSlow Living I natuur & workshops I market & kunst
Iedereen met een passie voor natuur, lifestyle, kunst, fotografie en workshops is aan het juiste adres zondag 3 juli. Zo zijn er fotoshoots en diverse ondernemers met woonaccessoires en lifestyle, zoals sieraden, tassen en accessoires. Ook zijn er workshops schilderen in de natuur – voor beginners en gevorderden) door Anne-Miek Kuipers en Gea Slotman (info I aanmelden vòòr 3 juli via info@derheezerkamer.nl vol=vol). Pottenbakster Anne Huizing geeft live demonstraties en workshops keramiek. Er zijn ook aansprekende kidsactiviteiten. Zaterdag is het event van 12.00-17.00 uur en zondag van 10.30-17.00 uur.

Puur Picknick I Pick your own food
De zondag is ook een walhalla voor liefhebbers van slow living, dan kun je zelf je pure streekproducten bij elkaar sprokkelen voor een verrukkelijke picknick in het weiland. Zo zijn er boeren zuivelproducten van Puur Vechtdal, noten van Plantage Witharen, bessen en fruit van De Bessentuin, IJs van Cucina 37, Bohemia bier en kaas en wijn van de Smaakspecialist. Natuurlijk ook echte Italiaanse koffie uit de Piaggio en puur ambachtelijk Vechtdalbrood. Vergeet niet je eigen picknickkleedje mee te nemen en let op de weersvoorspellingen; bij slecht weer wordt het event afgelast.


Puur Picnick I lifestyle
wordt gehouden op het weiland achter De Rheezer Kamer aan de Marsweg in Rheeze, een karakteristieke omgeving waar je meteen zin krijgt je verder onder te dompelen in dit authentiek stukje Vechtdal. De natuurlijk mooie setting van het event vormt al een traktatie op zich. Kijk voor een impressie op De Rheezer Kamer

Alle tijd…Vechtdal Overijssel!
In Vechtdal Overijssel vind je alle tijd om te genieten en tot rust te komen. Ongerepte natuur, de schitterende Vecht, indrukwekkende landgoederen, gezellige dorpen en steden, prachtige bossen, weiden en heuvels en genoeg unieke locaties om te overnachten. Wandelen, fietsen, varen, buitenspelen, alles kan. Het Vechtdal zit vol verrassingen! Meer info: Verrukkelijk Vechtdal

Gegevens

Datum:
3 juli 2016

Organisator

Astrid Fidder & Wendy Hemsemms
Telefoon:
0031650510855
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Weiland de Rheezer Kamer
Rheezerbrink/ Marsweg
Rheeze, Overijssel 7794 RG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0031650510855
Bekijk de site van Locatie

Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.