Food & lifestyle in Hellendoorn: FeelFood markt

Food & lifestyle; Foodmarket

Food & lifestyle in Hellendoorn: FeelFood markt

Kom kennismaken met echt eten! Op de FeelFood markt vind je kraampjes met pure producten uit de regio. Een prettige mix van food & lifestyle. Koks bereiden heerlijke hapjes en streekproducten op stoere BBQ’s, in authentieke kookpotten of op een andere verrassende manier. Natuurlijk met producten uit de streek. Lekker, puur en gezond! Op de FeelFood markt/proeverij scharrel je zelf je lunch bij elkaar en doe je inspiratie op. De Rheezer Kamer is er ook bij met Italiaanse koffie uit de piaggio.

Van het land op je bord
Houd je zelf van koken dan vul je je (fiets)tassen direct bij de producenten of hun vertegenwoordigers. Ga je liever naar één van de die fantastische chef-koks, dan doe je gelijk inspiratie op voor een volgend etentje. Verwacht op de markt geen tafellinnen, zilveren bestek en kaarsen, want FeelFood is stoer! Strobalen, hout, tonnen en producten zo van het land. Het water loopt je al in de mond als je ziet welke smaakadressen aanwezig zijn: IJsboerderij Oans, Wine4Youandme, De Rheezer Kamer, Kruidenhuis de Vlo, Caatjes Lekkernijen, Wagyukoe, TSchuurtie, Aardappelspies.nl, Wildthout Ommen, De Jongens Food & Lifestyle, Stylinde, De Budde, Wijngoed De Reestlandhoeve, Asperges De Weerd Raalte, Square Hengelo, Sallands Trots, Sallands Houtovenbrood, Lekkers van Lorkeers, EyecatcherZ, Twente Decadente Chocolaterie, Landgoed De Uitkijk, FeelFood.

Beleef FeelFood op de fiets of lopend
Om de omgeving optimaal te beleven en te ontdekken is er vanaf Landgoed de Uitkijk een korte fiets- en wandelroute uitgezet. Geheel in het thema FeelFood. Zin om even op pad te gaan? Zorg in ieder geval dat je de gratis AbelLife-app op je telefoon hebt staan, dan krijg je gratis de FeelFood routes!

Kom je ook? De toegang is gratis. Proefmunten koop je voor € 2,50.

Zondag 23 april | 11.00-17.00 uur

Landgoed De Uitkijk | Hellendoornsebergweg 8 | HellendoornRheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.