Fietsinspiratie | Mooie rondjes, pontjes en meer

Fietsinspiratie | Mooie rondjes, pontjes en meer

Fietsrondjes rondom Rheeze
Onze B&B is behalve voor wandelaars ook een goed startpunt voor fietsliefhebbers. Niet voor niets is de regio Hardenberg jarenlang het decor geweest voor de Leontien Ladiesride. De natuurlijke omgeving van het Vechtdal met prachtige riviergezichten en dan het idyllische Reestdal met wijngoed De Reestlandhoeve om de hoek. Het rondje Hardenberg-Beerze is een 34 km lange aanrader die behalve recreatieplas De Oldemeyer, Stuw Junne ook de brinkdorpen Beerze en Rheeze aandoet. Rondje Rheeze is een paar km langer en is net als rondje Hardenberg-Beerze bewegwijzerd met handige routebordjes. Rondje Vechtdal Overijssel met een lengte van 33 km start dichtbij, namelijk bij Vakantiepark het Rheezerwold. De meanderende Vecht volgen richting Ommen kan heel goed met fietsroute Volg de Vecht van Route.nl. Vergeet niet een smaakfietsroute te fietsen en en route te genieten van een ambachtelijk ijsje of overheerlijke verse asperges van de Aspergeboerderij mee te nemen.

Via een fietspontje of over de Duitse grens
Een hele veelzijdige fietsroute langs bos, stuifduinen, stuwen, pontje en karakteristieke plaatsjes als Brucht en Diffelen is Rondje Hardenberg, Diffelen en Rheeze van 32 km (ca 2 uurtjes). Wil je een iets langere fietsroute en even de grens over? Vanaf HR Bokkepruik start de ca. 58 km lange zeer afwisselende fietsroute Vechtdal-Duitsland route. Voor de echte diehards die ook graag een smakelijke tussenstop willen is Rondje Gramsbergen-Duitland een must. Deze bijna 52 km lange bewegwijzerde fietsroute gaat langs De Haandrik, een Buffelfarm en bierbrouwerij Mommeriete en eindigt in Hardenberg om af te sluiten met een hapje of drankje op een fijn terras. Reken dan wel op een dagvullend programma. Een paar gouden restauranttips van de redactie: Brasserie De Rheezerbelten en Amused Food & Wine.


Vaartijden pontjes en fietsverhuur

Let op: pontjes varen door de seizoenen heen op verschillende momenten of soms zelfs helemaal niet. Check dus even de vaartijden voordat je op pad gaat. De meeste varen van 1 april tot 1 november, maar het kunnen ook zelfbedieningspontjes zijn wat ook zijn charme heeft. Wij verhuren gewone fietsen en e-bikes. Informeer via gastvrouw Astrid Fidder naar onze aantrekkelijke verhuurprijzen per dag of langer.  Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.