High Tea voor (kleine) groepen

High Tea voor (kleine) groepen

Voor viermomentjes klein en groot

Een High Tea is altijd een goed idee! Bijpraten onder het genot van een kop thee, lekkere zoete en hartige hapjes, zoals taartjes, sandwiches en scones. Misschien proosten jullie zelfs wel met champagne. Heb je iets te vieren? Dan is het helemaal leuk om een High Tea te doen, zoals tijdens een babyshower, een bridal shower, jubileum of iets anders. Met een groepje familie of vrienden of lekker samen met z’n tweetjes. Wij kunnen voor elke gelegenheid er iets speciaals van maken. Lekker bij ons op het terras in Rheeze of op locatie bij de Engberstdijkvenen. Is het weer wat onvoorspelbaar of is het winter? Dan kunnen we een opstelling maken in de loft.

Jubileum vieren inclusief styling 
Is er een bijzonder jubileum? Dan moet dat natuurlijk gevierd worden. Er zijn allerlei soorten jubilea, zoals het aantal jaar van: een relatie, getrouwd zijn, vriendschap, buren zijn, in dienst zijn (als werknemer) en nog veel meer. Als je iets lang volhoudt, dan moet dat natuurlijk gevierd worden. Ook juist als het heel leuk is. En dat kun je mooi vieren met een heerlijke High Tea. Met z’n tweeën of juist met een kleine  groep. Er zegt toch niemand nee tegen taartjes en nog veel meer lekkere hapjes? Lekker genieten dus!

Combineren met wandeling of excursie
Wil je van te voren nog even lekker in beweging zijn dan is het prachtig wandelen voorafgaand aan de hightea. Wat dacht je van Rondje Rheeze of een excursie met de boswachter bij het prachtige natuurgebied Engbertsdijkvenen? We kunnen daar gebruik maken van een sfeervolle barn en hebben een speciale samenwerking met Staatsbosbeheer dus we kunnen veel regelen terplekke.

Neem contact op voor maatwerk
Er is veel mogelijk in overleg. Kies je voor alleen maar zoet of hartig of een combinatie? Dat kan, wil je behalve thee ook gezonde sapjes, ook mogelijk. Stylen is mijn passie, dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Bel of mail voor meer informatie en een kijkje nemen in Rheeze of Engbertsdijkvenen is ook een optie. Wil je een hele (huwelijks)ceremonie op locatie laten verzorgen, compleet met piaggio met koffie, tarp tent, hapjes in een passend decor voor je gasten? Jullie kunnen lekker blijven slapen in de B&B. Neem vrijblijvend contact op of neem hier alvast een kijkje :)!

Geen reactie's

Geef een reactie

Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.