Iets te vieren? Huur onze piaggio met barista!

landelijke b&b

Iets te vieren? Huur onze piaggio met barista!

Goede koffie op een feest of event is belangrijk
Extra gezelligheid en Italiaanse sfeer toevoegen tijdens een evenement, workshop, jubileum, feest of festival? Onze Piaggio alias mobiele koffiebar is een prachtige blikvanger op elk event.
Koffieliefhebbers en gasten kiezen steeds meer voor kwaliteit. Liever een verse handgemaakte goede koffie of cappuccino die met liefde bereid is dan een slappe kop koffie. Goede koffie maakt genieten van het moment nog intenser en specialer. De combinatie met een professionele barista – tevens visitekaartje tijdens uw feest of evenement – maakt het plaatje compleet.

Mobiele koffiekar met barista op locatie
Uit pure liefhebberij voor goede koffie, hebben we een authentieke Italiaanse Piaggio omgebouwd tot een mobiele koffiebar. Hierbij staat de ‘echte koffiebeleving’ voorop. Ons ideaal is dat mensen weer de straat op gaan om te genieten van – op traditionele Italiaanse wijze bereide espresso/cappuccino – en zo de gelegenheid hebben om nieuwe mensen te ontmoeten. Desgewenst serveren wij er ambachtelijke koek of zelfgemaakte gezonde versnaperingen bij. Ook voor openingen, jubilea, kleinschalige festivals en zelfs voor particuliere feestjes thuis is de Rheezer Kamer op locatie een prettig concept. De Piaggo inhuren voor een feest of evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

koffiebar op locatielandelijke b&b

Geen reactie's

Geef een reactie

Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.