Lazy Sunday Session | Gitta de Ridder

Lazy Sunday Session | Gitta de Ridder

Singer Songwriter Gitta de Ridder verzorgt op zondag 18 juni een bijzonder buitenoptreden. Gitta maakte tijdens een eerder optreden indruk met haar prachtige muziek. Ze maakte naam door haar deelname aan ‘de Beste Singer-Songwriter van Nederland’ en ook trad ze onder meer op in het programma van 3FM-dj Giel Beelen. Bij iets minder weer vindt het optreden plaats in een tent.

Gitta startte op 19-jarige leeftijd een opleiding aan de Rockacademie, waarna ze in 2008 vertrok naar Londen waar ze sindsdien woont. In die jaren heeft ze in diverse bands gespeeld in Italië, Griekenland, Duitsland en Ierland. Sinds 2014 is ze terug bij haar muzikale roots als singer-songwriter. Gitta is eveneens een boeiende verhalenverteller met een gevoelige snaar voor melodie en grijpende teksten.

De Rheezer Kamer | Zondag 18 juni | 14.30 uur | 12,50 euro p.p. incl. koffie/thee en lekkernij

Opgave en reserveren: info@derheezerkamer.nl, via Facebook of even te bellen met Astrid Fidder, tel. 06-50510855.Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.