Midweek op een prachtplek | arrangement 435 euro

Midweek op een prachtplek | arrangement 435 euro

Hoe heerlijk is dit, het leven vieren op een prachtplek in een natuurlijke omgeving. Even alle drukte omzeilen en helemaal aan jezelf toekomen. Genieten van een verstild herfstuitzicht of winters aanzicht. Even zen en lekker met een goed boek op de heerlijke bank of toch liever een fijne wandeling? En dan zo’n aangename dag afsluiten door heerlijk te dineren bij een smakelijk restaurant op loopafstand. Wakker worden en op je gemak smullen van een gezond en heerlijk ontbijtje van streekproducten om verder de omgeving te verkennen. Klinkt heel aantrekkelijk toch? Bij B&B de Rheezer Kamer vind je een prettige mix van slow living en lifestyle. Een rustieke setting op een hemelse plek aan de meanderende rivier de Vecht.

Wandelen, Cultuur en Culinair
Voor wandelaars een walhalla vanwege de ligging aan de Pieterpad etappe en voor smulpapen een regio met culinair topaanbod. Zo zijn restaurants Rheezer Bistro en Amused Food&Wine gelegen op een steenworp afstand. Cultuurliefhebbers kunnen zichzelf trakteren op een dagje Hanzestad Zwolle met Museum De Fundatie en Waanders In de Broeren maar ook de nabijgelegen stadjes Hardenberg en Ommen zijn de moeite waard. Shoppen kan in Hardenberg, Enschede en Zwolle maar ook in het dichtbij gelegen Duitse Nordhorn. In het Reestdal kunnen wijnliefhebbers hun hart ophalen bij Wijngoed De Reestlandhoeve, hier kun je een wijnwandelpad of wijnproeverij doen met of zonder rondleiding. Vergeet niet zonder streekproducten naar huis te gaan, ze zijn het proeven waard. Kom alvast in de stemming en neem een kijkje bij Vechtdal Overijssel.

Midweekarrangement naar keuze
Geïnspireerd geraakt door de stijlvolle sfeer in deze adembenemende omgeving aan de Vecht in Overijssel? Aarzel dan niet langer en ga er even tussenuit op deze ultieme plek in een monumentaal en idyllisch dorp met deze schitterend verbouwde boerderij. Dompel je onder in een natuurlijke setting en boek het midweekarrangement voor 2 personen, 3 nachten voor 435 euro, inclusief rijk gevulde ontbijtmand. Deze speciale prijs geldt in de periode van november t/m februari en niet tijdens feestdagen en schoolvakantieweken.  Bekijk nu de bezetting en boek meteen. Liever nog een nachtje erbij aan plakken? Informeer vrijblijvend naar een verlengingsnacht. Van harte welkom!Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


[arve url=”https://video-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/12740442_1669356883332662_84858722_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&oh=a7d475cd38f89c2ecf017a95b8140bfb&oe=58976A94″ align=”center” title=”Wine & willow”/]

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.