Mooi aanbevolen I BrandingShoots

Mooi aanbevolen I BrandingShoots

Een droomlocatie voor fotografie

Ben je al een tijdje op zoek naar professionele bedrijfsfotoshoot of een stijlvolle productpresentatie? We introduceren BrandingShoots bij je. Marianne Antuma is het gezicht achter dit bedrijf. Haar fascinatie voor mooi beeld en fotografie heeft haar doen besluiten om hier een serieuze business van te maken.  Jarenlang heeft ze als model bijgedragen aan verschillende campagnes, reclames en talloze fotoproducties. Ze heeft achter de schermen gezien hoe het werkt. De bevlogen en ervaren mensen bij BrandingShoots zijn altijd op zoek naar unieke high-end locaties. Stiekum zijn we heel trots dat wij met de Rheezer Kamer in dat rijtje passen 🙂

Krachtig beeld & bijzondere locaties
Een brandingshoot voor jou persoonlijk of voor je bedrijf. Goed beeld kan enorm in je voordeel werken weet Marianne uit ervaring. Het is daarbij wel van belang welk beeld je gebruikt. “Ik ga juist voor die foto waarbij je stopt met scrollen en je getriggerd wordt. Iedereen komt in aanmerking voor krachtig beeld, als je maar met de juiste formule werkt.” Marianne is niet onbekend in deze regio maar toch had ze ons pareltje in Rheeze, B&B en Koffie/Theetuin de Rheezer Kamer nog niet ontdekt. De locatie leent zich perfect voor fotografie. Het natuurlijk daglicht straalt je tegemoet en dat is precies wat ze zochten. De smaakvolle inrichting en verfijnde details geven je dat luxe gevoel dat net dat beetje extra geeft.

De warme ontvangst van Astrid met heerlijke koffie en huisgemaakte taart zijn de kers op de taart

Selfie of jeugdfoto is ‘not done’
“Tegenwoordig is het zo belangrijk om online ‘goed voor de dag’ te komen en dat is best lastig, vult Marianne aan. “Onze focus ligt op portretfotografie. Vaak wordt er weinig aandacht besteed aan goede foto’s op websites en Social Media. Met een selfie of oude jeugdfoto red je het niet meer. Ik zag de behoefte in de markt en dacht dit kan beter.” Met een netwerk aan fotografen, visagisten en stylisten kan er snel geschakeld worden. Daarbij wordt er graag samengewerkt met een aantal exclusieve en bijzondere locaties voor fotografie. Marianne en haar team doen dit graag op kwalitatief hoog niveau maar dan wel op een laagdrempelige en persoonlijke manier. In 2 uur tijd realiseren ze beelden waar je jarenlang weer mee verder kan. Het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Bij de Rheezer Kamer hebben we een bedrijfsfotoshoot gerealiseerd. Voor iedereen die op zoek is naar krachtige fotografie raden we aan om Marianne van BrandingShoots vrijblijvend te contacten.Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.