Mooi aanbevolen I Studio HEBBE!

Mooi aanbevolen I Studio HEBBE!

Puur, uniek & handgemaakt
Wie recent bij ons op het terras of in de B&B is geweest is het vast opgevallen. Onze loft en terras zijn zo mooi gestyled met prachtige natuurlijke accessoires. Helemaal hip en puur ambachtelijk gemaakt. Zoals jullie weten werken wij graag samen met partners die net als wij duurzaam en in stijl ondernemen. Judith van Studio HEBBE! hoort daar ook bij. We kennen elkaar nog niet zo lang maar er was meteen een match. En zo tof dat zij zoveel mooie dingen maakt die qua kleur en stijl zo bij de stijl van De Rheezer Kamer past…een ‘match made in heaven’!

 

 

 

 

Over Studio HEBBE!
We laten je graag even kennis maken met Judith: het gezicht achter Studio HEBBE!
We vroegen naar haar verhaal: “De uitstraling van natuurlijk materiaal heeft enorme aantrekkingskracht op mij, het maakt me HEBBE-rig en enthousiast om ermee aan de slag te gaan. Of het nou om een homp klei gaat of om wol van creatief bezig zijn word ik blij. Puur natuur zonder synthetische toevoeging en bij voorkeur zo lokaal mogelijk ingekocht. Weten waar de wol vandaan komt maakt t werken ermee nog leuker. De spullen die ik maak zijn heel divers; gevilte vachten, woondekens, tassen, sjaals en keramiek. Ook het zelf spinnen van de wol is een mooi oud ambacht, wat ik onder de knie begin te krijgen. De afwisseling van de verschillende technieken die ik gebruik is leuk en wat mij betreft ook enigszins seizoengebonden. Stuk voor stuk – met liefde gemaakte items – die mij blij maken en waarvan ik hoop dat je bij het zien denkt β€œdΓ‘t wil ik HEBBE!β€œ

Studio HEBBE! is puur, uniek en handgemaakt
Wij worden heel blij van al dit moois in en rond onze B&B en loft. We wedden dat jij ook de smaak te pakken krijgt als je met Studio HEBBE! in aanraking komt. Volg de leuke updates via het instagramkanaal: πšœπšπšžπšπš’πš˜ π—›π—˜π—•π—•π—˜! (@studio.hebbe) β€’ Instagram-foto’s en -video’s en wie weet kom je Judith tegen op een hip festival of een creamarkt.

 Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.