Natuurlijk mooi linnen | By Mölle Studio & Shop

Natuurlijk mooi linnen | By Mölle Studio & Shop

De wereld een beetje mooier maken…
Van beddengoed, kussens tot servetten, Marianne en Lucienne van woonlabel By Mölle maken al hun linnengoed met de hand in hun naaiatelier in Hoonhorst, Vechtdal Overijssel. In een paar jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot hét merk voor duurzaam en kwalitatief woontextiel met een pure en simpele stijl: natuurlijk mooi linnen. Onlangs opende By Mölle een store & studio in Dalfsen.

Bed- en badtextiel, tafellinnen, linnen gordijnen en woonaccessoires
Met en klein team ontwerpen en maken ze bed- en badlinnen, tafellinnen, kussens en plaids, linnen gordijnen en vele woonaccessoires voor living. Marianne: “We hebben nu de kwalitatief goede stoffen om gordijnen van te laten maken, beddengoed, tafellinnen… Je kunt de verschillende stoffen heel goed met elkaar mixen en matchen. Het maakt niet uit welke kleuren je met elkaar combineert, het staat allemaal mooi. We zijn al een tijdje bezig met de ontwikkeling van linnen badtextiel en onderzoeken nu hoe we dat het beste kunnen weven. Het linnen moet goed vocht absorberen en mooi blijven na het wassen. In een later stadium kijken we naar kleuren.”

    

Spinnen en weven
Marianne en Lucienne zijn voortdurend op zoek naar duurzame materialen en vakmanschap. Zo groeit het vlas waarvan hun linnen stoffen worden gemaakt aan de Europees Atlantische kust. Marianne: “Vlas is de enige plantaardige textielvezel met Europese roots. De plant heeft ons zeeklimaat en rijke bodem nodig om te groeien en doet dat zonder irrigatie en pesticiden. Na de vlasoogst gaan Europa’s oudste linnenweverijen voor ons aan de slag.

Slow living
By Mölle werkt volgens het principe van slow living. “We werken alleen met natuurlijke materialen en doen zoveel mogelijk lokaal. Als het niet mogelijk is om een product in onze studio of in Nederland te vervaardigen, zoeken we een duurzame partner in Europa. Het is onze ambitie om de wereld een beetje mooier te maken.

  by molle     Interieur b&b Rheezer Kamer

Styling interieur B&B De Rheezer Kamer
Slow living is ook de voorliefde van Astrid Fidder, dus helemaal passend bij het concept van B&B De Rheezer Kamer. De natuurlijke uitstraling en setting van de B&B komt mede door de accessoires van By Mölle helemaal tot zijn recht. De enige manier om deze sfeer te beleven is zelf een kijkje nemen bij de studio& store in Dalfsen of een nachtje te genieten in de B&B.

Credits fotografie: fotograaf Marie Houttequiet Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


[arve url=”https://video-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/12740442_1669356883332662_84858722_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&oh=a7d475cd38f89c2ecf017a95b8140bfb&oe=58976A94″ align=”center” title=”Wine & willow”/]

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.