Natuurlijk Trouwen

Rustieke locatie voor een relaxte ceremonie

Ben jij op zoek naar een bijzondere plek voor jouw relaxte ceremonie of feest, of heb jij zelf een unieke plek? Laat je dan adviseren en inspireren door De Rheezer Kamer. Wij verzorgen jouw feest in stijl door natuur te combineren met een verfijnde aankleding, prachtige veldbloemen en een pure decoratie. De bijpassende catering – in uiteraard een stijlvolle en fotogenieke setting – voor het totaalplaatje. Van harte welkom voor een kennismaking om alvast onze stijl een beetje te proeven.

Rheezerkamer-EtagaireHartjes-4kant_315x300
Rheezerkamer-AankomstFiat-4kant_315x300

Rustiek of bohemian style
Of je nu op zoek bent naar een rustieke setting of bohemian style, veel is mogelijk. Qua styling is alles aanwezig voor een optimaal gevoel van slow living en landleven. Een mix van natuur, bos of boerderijleven en pure verwennerijen. Droom jij ook over een ceremonie romantisch in de buitenlucht, lekker met de voetjes in het gras en heerlijk bijkletsen met je dierbaren? Sprookjes bestaan in dit prachtige authentieke stukje Vechtdal, waar ook jullie gasten de tijd van hun leven ervaren.

Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Iets speciaals te vieren of elkaar het jawoord geven in een setting van pure eenvoud? Een bijzonder moment delen met je gasten midden in de natuur? Beleef de ultieme ervaring van een ceremonie in de openlucht, bij bos of water of misschien hebben jullie zelf al een plekje op het oog. Wij adviseren en ontzorgen jullie graag met onze ervaring met oog op vergunning en regelwerk. Trouwen zoals jij het wilt….en boek meteen onze B&B voor je huwelijksnacht!

JuliantienFotografie-362- verkleind op maat

Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.