Natuurlijk trouwen op een stijlvolle (buiten)locatie

Natuurlijk trouwen op een stijlvolle (buiten)locatie

Landelijk trouwen

in de natuur

Iets te vieren? Een bruiloft of een mooi moment? Hoe bijzonder wil je het hebben? Landelijk trouwen in de natuur op een stijlvolle (buiten)locatie. In een monumentaal brinkdorp, bij een authentieke boerderij met uitzicht op de Vecht, dat kan! Sinds 2015 is de Rheezer Kamer officieel een trouwlocatie, speciaal voor die mensen met een voorliefde voor een landelijke omgeving. De huwelijksceremonie kan met mooi weer buiten rondom de Theetuin of in het weiland plaatshebben maar geen nood mochten de weersvooruitzichten ietsje minder goed zijn. Ook dan zijn er goede mogelijkheden binnen en buiten. Deze unieke setting is alleen voor het vastleggen van de trouwreportage al een lust voor het oog!

    

rustiek of bohemian style

Of je nu op zoek bent naar een rustieke bruiloft of bohemian style, veel is mogelijk. Alles is aanwezig voor een unieke setting van slow living en landleven.Qua styling is het ook helemaal af. Een mix van natuur, boerderijleven en pure verwennerijen. Droom jij ook over een bruiloft in de buitenlucht, lekker lang tafelen met de voetjes in het gras, of dansen onder de sterrenhemel? Sprookjes bestaan in dit prachtige authentieke stukje Vechtdal, waar ook je gasten de tijd van hun leven ervaren. Laat gastvrouw Astrid Fidder je uitgebreid adviseren voor een event op maat gemaakt naar jouw persoonlijke wensen…

huisgemaakte taarten en fijne drankjes

Ook qua catering zijn er tal van mogelijkheden, zoals huisgemaakte (gezonde) taarten of cakes met heerlijke espresso’s, cappuccino’s, diverse theesoorten of ga voor frisse vruchtensappen of ouderwetse bowl. Ook kun je kiezen voor lunch of diner op locatie, van culinair topniveau. Laat je vrijblijvend informeren over alle mogelijke arrangementen door gastvrouw Astrid Fidder. De mooiste dag van je leven beleven met al je dierbaren in een intieme en bijzondere setting, dat wil toch iedereen? Komt alvast in de stemming en bekijk een impressie van hoe jouw dag eruit komt te zien!

Geen reactie's

Geef een reactie

Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.