Natuurlijk mooi…

Ontdekken van natuur en cultuur

De karakteristieke Rheezer-brink stamt uit de vroege middeleeuwen en geldt vandaag de dag met de omringende rietgedekte boerderijen en schuren als beschermd dorpsgezicht. Het dorp zelf telt iets meer dan 300 inwoners en ligt op circa 5 km van de stad Hardenberg.

b&b aan de vecht
b&b groen

Vanaf het terras van de heerlijke theetuin maakt het afwisselende landschap diepe indruk door de rijke natuur en cultuurhistorie van de omgeving. Je krijgt meteen zin om je verder onder te dompelen in dit authentiek stukje Vechtdal.

Ontdekken van de omgeving

Natuurliefhebbers vallen in het Vechtdal van de ene in de andere verbazing door het diverse landschap. Grote zandverstuivingen met heuse duinen worden afgewisseld door donkere bossen, prachtige heidevelden, sappige weilanden met grazende koeien en de mooiste wilde weidebloemen. En tussendoor natuurlijk die prachtige rivier, waar het Vechtdal zijn naam aan te danken heeft. Meer inspiratie via: Vechtdal Overijssel…alle tijd!

b&b dieren

Mooi…wandelen en fietsen

Zowel wandelpad Pieterpad LAW 9, als ook verschillende fietsroutes lopen langs De Rheezer Kamer. Stevige wandelroutes van respectievelijk 40 of 50 kilometer maar ook korte of langere fietsroutes zijn er voor het uitkiezen.
Foodlovers kunnen hun hart ophalen met de smaakfietsroutes van Heerlijk Hardenberg; smaakadresjes waar de producenten vol passie hun verhaal over streekproducten vertellen. Neem ook eens een kijkje op Verrukkelijk Vechtdal.

b&b food

Nieuwsbrief