b&b food

Recept Raw Snackrepen

Van deze snackrepen word je erg blij als je ze in je handtas hebt! Deze reep is zoet, zit vol gezonde ingrediënten en vult enorm. Dus na dit verantwoorde tussendoortje kun je er weer even tegen aan. Er gaan aardig wat ingrediënten in, maar dan heb je er ook meteen 20 stuks die je verspreid over 2 weken kunt snacken…hieronder tref je de bereiding en het boodschappenlijstje aan:

Bereidingstijd: ca. 85 minuten.
Bereiding:

Doe driekwart van de ingrediënten tot en met de lucumapoeder in je keukenmachine. Voeg daaraan de kokosolie, de dadels, vijgen, rozijnen en de appelstroop toe en mix alles tot het aan elkaar plakt. Voeg nog wat meer kokosolie en dadels toe als het mengsel te droog is. Voeg vervolgens de rest van de ingrediënten toe en mix alles goed door elkaar. Spreid het mengsel in een gelijkmatige laag uit in een lage schaal van ca. 20 x 20 cm. Bestrooi het evt. met kokosrasp en zet de schaal minimaal een uur in de koelkast. Snijd het vierkant daarna in kleine repen.

Boodschappenlijstje:
– 250 g walnoten
– 50 g gemalen lijnzaad
– 50 g hennepzaden
– 100 g cacaonibs
– 50 g kokosrasp
– 100 g zonnebloempitten
– 100 g chiazaad
– 75 g witte moerbeien
– 2 TL lucumapoeder
– 3 EL gesmolten kokosolie
– 350 g dadels, pitten verwijderd
– 8 vijgen
– 100 g rozijnen
– 3 EL appelstroopRheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.