Rheezer Kamer in de media I Inspiratie om er op uit te gaan

Rheezer Kamer in de media I Inspiratie om er op uit te gaan

Wij snappen heel goed dat je pas besluit ergens heen te gaan of pas gaat boeken als je een goede recensie leest. Of dat je het liefst vertrouwt op ervaringen van iemand die er verstand van heeft. En beter nog mond op mond van iemand die daar dan zelf geweest is. Zo werkt dat gewoon. Daarom helpen we een beetje en laten we journalisten, redacteuren en bloggers aan het woord. Alle publicaties – waar we overigens heel blij mee zijn – over B&B  Rheezer Kamer op een rijtje:

Leuke publicaties in (bekende) media
Er zijn een aantal platforms waar we heel graag mee samenwerken in Nederland en Duitsland, omdat daar de meeste van onze gasten vandaan komen en we onze naam graag verbinden aan deze media:

Marleen van Bijzonder Plekje is langzamerhand een begrip in de reismarkt. Zij bezoekt alleen parels van accommodaties en plekjes in Europa en maakt daar aansprekende blogs van. Zo trots dat wij één zo’n Bijzonder Plekje mogen zijn.

We staan in het nieuwste boek “Little Escapes’ van Barts Boekje, 208 slaaptips & eetadressen in Nederland, Belgie, Engeland, Frankrijk en Duitsland.

Rheeze mag natuurlijk niet ontbreken in het speciale boek over Brinkdorpen dat i.s.m. Villa5 is samengesteld. Zo tof dat onze B&B ook een plekje heeft gekregen. Elk brinkdorp heeft z’n eigen karakter. Maar er zijn ook veel gezamenlijke kenmerken. En juist daar moeten we als brinkdorpen veel trotser op zijn. Dit is de eerste uitgave van dit magazine.

We staan in het Belgische woonmagazine Decoreren Landelijke Stijl als voorbeeld voor landelijke en natuurlijke wooninspiratie. De stylisten en fotograaf zijn speciaal vanuit België naar Nederland afgereist om de fotoshoot te maken. Het resultaat mag er zijn. En weet je wat nu zo leuk is? We kijken met hele andere ogen naar onze B&B door verandering van details in de styling.

Naar aanleiding van een groepspersreis met thema ‘Vechtetalroute’ mochten wij Duitse en Nederlandse journalisten en bloggers ontvangen. De ontvangst tijdens hun grensoverschrijdende fietstocht was heel leuk en inspirerend maar er zijn ook vele publicaties van verschenen. De reacties waren hartverwarmend en de eerste toeristen stonden n.a.v. de publicaties al aan de deur.

Sarah Mie Luykx van Dagblad Trouw publiceerde haar reisverslag in de krant én online. Sarah over Rheeze: “Het landschappelijk schoon rondom de Overijsselse oorden is volgens kenners een staalkaart van nagenoeg alles wat Nederland vermag: weilanden, akkers, bos, stuwwallen, vennen en heidevelden. En ook plaatsjes met een grote P van Pittoresk. De brinkdorpen Vilsteren en Rheeze zou je bijkans dood kunnen knuffelen. Alsof de tijd heeft stil gestaan. Een garantie voor een geluksmoment.”

Het Duitse Urlaubsarchitektur is Europa’s toonaangevende online portal voor architectonisch hoogstaande vakantiehuizen. Wij mogen al jaren vele gasten via deze website ontvangen. Al meer dan tien jaar is www.urlaubsarchitektur.de het grootste online portaal voor uitzonderlijke vakantieaccommodaties in Europa. Of je nu je ideale vakantie in gedachten hebt of gewoon op zoek bent naar inspiratie, bezoek deze site en sluit je aan bij de wereldwijde gemeenschap van mensen met een passie voor architectuur.

In 2019 mochten we diverse Nederlandse en Duitse journalisten en bloggers ontvangen vanuit het grensoverschrijdend project Vechtdalroute. Tijdens de Vechtdalfietsroute was Café August van Rheezer Kamer een welkome tussenstop.  De journalisten en bloggers schreven er fijne publicaties over. Kim van Justliketotravel en Best wel Bewust schreef een prachtig blogverslag

Sarah Dickel van het Duitse Niederrheinblond genoot enorm van haar weekend e-biken door het Vechtdal. Zij kon niet wachten om nog een keer te komen, maar dan voor een nachtje of langer. Ze kwam in september een nachtje bij ons om haar zus te trakteren voor haar verjaardag en schreef dit leuke blogverslag. Ook toen genoot Sarah van de koffie en ambachtelijk gemaakte taart, terwijl dat vaste prik voor ons is. Een gastvrije ontvangst hoort gewoon bij ons concept. En zo leuk, Sarah spreekt al een aardig woordje Nederlands. Welkom terug Sarah!

Natur erleben im Vechtdal
Begin september mochten wij Simone en Roland ontvangen vanuit de samenwerking met ‘Das Andere Holland‘. Hoewel het weer niet leuk mee deed hebben de ‘Nach Holland’ bloggers erg genoten van onze B&B, de natuurlijke omgeving en de activiteiten. Een stuk fietsen van de Heerlijk Hardenberg fietsroute bracht hen bij boerderijwinkels en streekproducten. Jan Nijhuis deelde zijn passie van 30 jaar aspergehistorie, in de Bessentuin konden ze genieten van allerhande bessensoorten en bij de Buffelfarm in Radewijk maakte het verhaal van 200 waterbuffels grote indruk. Naast een heidewandeling bij de Lemelerberg, bootje varen op de Vecht was het ook genieten van culinaire specialiteiten uit de streek bij Herberg De Klomp in Vilsteren en restaurant Rheezer Bistro. 

Bike & Travel Magazine

Entspannung Pur auf der Vechtetalroute
We zijn heel erg vereerd met nog een mooie paginagrote publicatie in het Duitstalige fietsmagazine ‘Bike&Travel Magazin’. Ook dit was onderdeel van de persreis met Duitse en Nederlandse journalisten en bloggers in het najaar van 2019. De 223 kilometerlange Vechtdalroute die loopt van de bronnen van de Vecht in het Münsterland tot aan de monding in het Zwarte Water bij Zwolle. Deze grensoverschrijdende fietsroute langs de Vecht biedt zoveel mooie highlights langs de route. Van fietsveerpontjes tot uitkijkpunten en van kunstobjecten tot idyllische brinkdorpen zoals Rheeze. Ons thee/koffiehuis met terras leent zich uitstekend als rustpunt langs deze Vechtroute. Een bedankje aan projectbureau Projaegt uit Ahaus is hier op z’n plek. We hopen in de toekomst vele fietsliefhebbers te mogen ontvangen n.a.v. deze mooie persuiting. Meer informatie over deze route is hier te vinden.

Voor de wereld van morgen – 7 duurzame B&B’s

Dit duurzame inspiratieplatform van ASN Bank schrijft en deelt verhalen over groene trends en ontwikkelingen om jou te inspireren steeds een beetje duurzamer te leven. Een selectie van milieuvriendelijke én comfortabele b&b’s voor een vakantie in eigen land. Want steeds meer bed and breakfasts in Nederland verduurzamen. Goed nieuws, want in een b&b ervaar je vaak het comfort van een hotel én slaap je op prachtige plekken in de natuur.

Recensie : Rheezerkamer: Eco-luxe in stijl

Bed and breakfast De Rheezer Kamer ligt in het groene Overijsselse Vechtdal. Dit is niet zomaar een bed and breakfast: je hebt een compleet luxe gastenverblijf voor jezelf alleen, met geweldig uitzicht over de uitgestrekte weilanden richting de Vecht. Maar ook het interieur van de b&b is om jaloers op te worden. Lees verder voor de hele recencie.

Reistop 5 – Origineel en bijzonder overnachten in Overijssel

‘Na een nachtje in Bed & Breakfast de Rheezer Kamer voel je je van top tot teen ‘verfrist’.

De inrichting van Bed & Breakfast de Rheezer Kamer is tot in het kleinste detail doordacht. Het is de wens van eigenaresse Astrid Fidder dat een overnachting als ervaring wordt beleefd. Niet alleen om te genieten maar om te bewonderen en je te verwonderen. In haar B&B vind je duurzame producten met een verhaal, een mix van rust, ruimte en eco luxe.

Het slapen hier is trouwens next level: je slaapt op een Lavital luxery bed, gemaakt van biologisch – katoen & wol, vlas en paardenhaar. Dat maakt nieuwsgierig hé!

Ook benieuwd naar de andere 4 slaapplekken uit de Reistop5 van slaapplekken? Lees verder in dit blog.

VT Wonen – Een greep uit de leukste B&B’s van Nederland

Hoera, we staan op nummer 1 in het lijstje leukste B&B’s van Nederland van VT Wonen. Wat is er knusser dan een onderkomen dat je maar met een paar gasten deelt? En waar ook een luxe ontbijt geserveerd wordt natuurlijk. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en deze B&B’s staan vaak op de mooiste plekjes in de natuur.

Review van de redactie:

“Bij Wakker worden in de stal van een monumentale boerderij met heel veel groen als je uit het raam kijkt, dat is de Rheezer Kamer. Misschien ga je nog wel op koesafari, maar een lange wandeling in de natuur rondom Hardenberg kan natuurlijk ook.”

Natuurlijk zijn wij super blij met deze vermelding. De redactie van VT Wonen is altijd welkom voor een overnachting, we zullen jullie gastvrij ontvangen.Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


[arve url=”https://video-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/12740442_1669356883332662_84858722_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&oh=a7d475cd38f89c2ecf017a95b8140bfb&oe=58976A94″ align=”center” title=”Wine & willow”/]

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.