Rheezer Kamer in de media I Inspiratie om er op uit te gaan

Rheezer Kamer in de media I Inspiratie om er op uit te gaan

Wij snappen heel goed dat je pas besluit ergens heen te gaan of pas gaat boeken als je een goede recensie leest. Of dat je het liefst vertrouwt op ervaringen van iemand die er verstand van heeft. En beter nog mond op mond van iemand die daar dan zelf geweest is. Zo werkt dat gewoon. Daarom helpen we een beetje en laten we journalisten, redacteuren en bloggers aan het woord. Alle publicaties – waar we overigens heel blij mee zijn – over B&B  Rheezer Kamer op een rijtje:

Leuke publicaties in (bekende) media
Er zijn een aantal platforms waar we heel graag mee samenwerken in Nederland en Duitsland, omdat daar de meeste van onze gasten vandaan komen en we onze naam graag verbinden aan deze media:

Marleen van Bijzonder Plekje is langzamerhand een begrip in de reismarkt. Zij bezoekt alleen parels van accommodaties en plekjes in Europa en maakt daar aansprekende blogs van. Zo trots dat wij één zo’n Bijzonder Plekje mogen zijn.

We staan in het nieuwste boek “Little Escapes’ van Barts Boekje, 208 slaaptips & eetadressen in Nederland, Belgie, Engeland, Frankrijk en Duitsland.

Rheeze mag natuurlijk niet ontbreken in het speciale boek over Brinkdorpen dat i.s.m. Villa5 is samengesteld. Zo tof dat onze B&B ook een plekje heeft gekregen. Elk brinkdorp heeft z’n eigen karakter. Maar er zijn ook veel gezamenlijke kenmerken. En juist daar moeten we als brinkdorpen veel trotser op zijn. Dit is de eerste uitgave van dit magazine.

We staan in het Belgische woonmagazine Decoreren Landelijke Stijl als voorbeeld voor landelijke en natuurlijke wooninspiratie. De stylisten en fotograaf zijn speciaal vanuit België naar Nederland afgereist om de fotoshoot te maken. Het resultaat mag er zijn. En weet je wat nu zo leuk is? We kijken met hele andere ogen naar onze B&B door verandering van details in de styling.

Naar aanleiding van een groepspersreis met thema ‘Vechtetalroute’ mochten wij Duitse en Nederlandse journalisten en bloggers ontvangen. De ontvangst tijdens hun grensoverschrijdende fietstocht was heel leuk en inspirerend maar er zijn ook vele publicaties van verschenen. De reacties waren hartverwarmend en de eerste toeristen stonden n.a.v. de publicaties al aan de deur.

Sarah Mie Luykx van Dagblad Trouw publiceerde haar reisverslag in de krant én online. Sarah over Rheeze: “Het landschappelijk schoon rondom de Overijsselse oorden is volgens kenners een staalkaart van nagenoeg alles wat Nederland vermag: weilanden, akkers, bos, stuwwallen, vennen en heidevelden. En ook plaatsjes met een grote P van Pittoresk. De brinkdorpen Vilsteren en Rheeze zou je bijkans dood kunnen knuffelen. Alsof de tijd heeft stil gestaan. Een garantie voor een geluksmoment.”

Het Duitse Urlaubsarchitektur is Europa’s toonaangevende online portal voor architectonisch hoogstaande vakantiehuizen. Wij mogen al jaren vele gasten via deze website ontvangen. Al meer dan tien jaar is www.urlaubsarchitektur.de het grootste online portaal voor uitzonderlijke vakantieaccommodaties in Europa. Of je nu je ideale vakantie in gedachten hebt of gewoon op zoek bent naar inspiratie, bezoek deze site en sluit je aan bij de wereldwijde gemeenschap van mensen met een passie voor architectuur.

In 2019 mochten we diverse Nederlandse en Duitse journalisten en bloggers ontvangen vanuit het grensoverschrijdend project Vechtdalroute. Tijdens de Vechtdalfietsroute was Café August van Rheezer Kamer een welkome tussenstop.  De journalisten en bloggers schreven er fijne publicaties over. Kim van Justliketotravel en Best wel Bewust schreef een prachtig blogverslag

Sarah Dickel van het Duitse Niederrheinblond genoot enorm van haar weekend e-biken door het Vechtdal. Zij kan niet wachten om nog een keer te komen, maar dan voor een nachtje of langer. Ook genoot ze van de koffie en ambachtelijk gemaakte taart, terwijl dat vaste prik voor ons is. Een gastvrije ontvangst hoort gewoon bij ons concept. En zo leuk, Sarah spreekt al een aardig woordje Nederlands. Welkom Sarah!

Geen reactie's

Geef een reactie

Nieuwsbrief