Rheezer Kamer bijzondere accommodatie volgens Urlaubsarchitektur

Rheezer Kamer bijzondere accommodatie volgens Urlaubsarchitektur

Bijzondere accommodatie volgens Urlaubsarchitektur | Holidayarchitecture

Onze B&B De Rheezer Kamer heeft een prachtige eervolle vermelding op het Duitse inspiratieplatform ‘Urlaubsarchitektur’. De Rheezer Kamer is een bijzondere accommodatie volgens Urlaubsarchitektur. De Homestory beschrijft het idyllische landschap als decor en de monumentale boerderij van De Rheezer Kamer als bijzondere toeristische accommodatie. De inspiratiewebsite ‘Urlaubsarchitektur’ hanteert vele criteria waar de destinatie aan moet voldoen. Zo moet de architectuur bijzonder zijn en moet er sprake zijn van exclusieve styling en luxe, een uitzonderlijk concept in combinatie met gastheerschap dat zich onderscheidt t.o.v. gemiddeld toeristisch aanbod. Urlaubsarchitektur presenteert bijzondere vakantie- en gastenverblijven in Europa die uitblinken door uitzonderlijke architectonische uitstraling. Een netwerk dat verder gaat dan een website en gasten en bijzonder gastheerschap samenbrengt. Het aanbod van Urlaubsarchitektur wordt door diverse Europese media regelmatig gepubliceerd.

Lees hier de Homestory van de Rheezer Kamer op Urlaubsarchitektur.

De Rheezer KamerRheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.