Sprookjesachtige winterfair op de Holterberg

Sprookjesachtige winterfair op de Holterberg

Ook zin om even betoverd te worden in de donkere dagen voor kerst? In een sprookjesachtige omgeving heerlijk snuffelen tussen smaakvolle woonaccessoires, kleding, brocante, kunst en lekkernijen? De sfeervolle Sprookjesfair op zondag 13 november wordt alweer voor de 3e keer gehouden op de Holterberg. Wij van de Rheezerkamer zijn er ook bij!

knipsel-uil

Piaggio en veel heerlijkheden op Sprookjesfair
Een kleinschalige winterfair op een magische locatie waarbij je de mooiste sint- en kerstcadeaus of musthaves kunt vinden. Maar ook heerlijke bonbons kunt maken onder het genot van onder meer ambachtelijk biologisch brood. De piaggo serveert overheerlijke kopjes koffie en we nemen ook Puur Vechtdal kwark, noten- en dadeltaart, appelplaatkoek en granula mee. Prachtige sprookjeskransen, kerstornamenten en een vocaal kindertrio zorgen voor extra sfeer. Vergeet niet een sprookjeskerstbal voor het goede doel te kopen en je kids mee te nemen voor de speciale sprookjesknutseltent.

Waar
: Holterberg, Holterbergweg 8, Holten
Wanneer: zondag 13 november, 11.00-17.00 uur
Meer info: tel. 0548-364802Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.