To Do Tips: kanoën, sloeptochtje of laat je varen

To Do Tips: kanoën, sloeptochtje of laat je varen

Kano-afzaktocht en sloepje varen bij Rheeze
Overnachten bij ons in ons idyllische Rheeze is al een heerlijkheid op zichzelf. Door de ligging nabij de Vecht is het vooral zomers aangenaam verpozen. Het is dan prettig recreëren op het water. Kies voor ons arrangement i.s.m. Total Outdoor waarbij je kunt kiezen tussen een Kano-afzaktocht of 2 uur sloepje varen op de Vecht. Je kunt bij hen ook Segway rijden of een nostalgische Eendentour boeken.

Fluisterstil door de natuur
Laat je je liever varen? De historische Vechtezomp wordt elektrisch aangedreven en is fluisterstil, zo kun je bijna geruisloos van de mooie natuur van de rivier de Vecht genieten. De ligplaats en tevens opstapplaats is bierbrouwerij en schipperscafé De Mommeriete in Gramsbergen. In vakantietijd – tussen mei en oktober wordt er om 10.00 uur en 14.00 uur (bij minimaal 10 personen) gevaren. Een rondvaart naar het monumentale Vilsteren, of naar de markt in Dalfsen (alleen juli/augustus) zijn ook aanraders. Rederij Peters in Ommen biedt deze vaartocht aan tussen 1 maart en 24 december.Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.