Total Outdoor I Mountainbiken rond Rheeze

Total Outdoor I Mountainbiken rond Rheeze

Mountainbiken rond Rheeze
Heb je bij ons geboekt en wil je graag sportief er op uit in de omgeving? Het is mogelijk om via Total Outdoor Vechtdal een professionele mountainbike te huren. Ze verhuren mountainbikes geschikt voor personen van 1.30 meter tot ca. 2.00 meter lengte. Het zijn fietsen van maximaal 2 jaar oud van het merk Specialized, Cube en Giant. Je kunt een mountainbike per dagdeel huren maar uitsluitend vanaf de locatie van Total Outdoor Vechtdal in Rheeze. Kosten vanaf 17.50 euro per dagdeel inclusief gebruik helm. Het uitgiftemoment voor een ochtend is 9.00 uur en voor de middag 13.30 uur. Ook kun je een tandem huren bij onze collega’s van Total Outdoor.

 

 

 

 

 

MTB-en met instructeur of MTB-clinic
Heb je nog niet veel ervaring met mountainbiken of wil je graag goed voorbereid een mooie route fietsen? Het is mogelijk om via Total Outdoor een arrangement te boeken met instructeur, waarbij je professionele begeleiding krijgt bij het instellen van de MTB, het schakelen en remmen. Na de korte instructie ga je samen op pad door de prachtige bossen van Rheeze om de fijne kneepjes van het mountainbiken te leren. Zodat je ervaring krijgt met smalle, brede, vlakke en steile bospaden. Het is ook mogelijk om een MTB-clinic te volgen. Deze prijzen zijn op aanvraag. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via M 06-55985366

Mountainbike route
Op 800 meter van het terrein van Total Outdoor begint de prachtige mountainbike route van 20 km. Deze route is onlangs vernieuwd en uitgebreid. Tevens is er de mogelijkheid voor ervaren fietsers, om via de verbindingsroute Ommen en of de Lemelerberg routes te ontdekken.

 

 

 

 

 

Nog meer Mountainbikeroutes:


Geen reactie's

Geef een reactie

Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.