Trouwfotograaf Martina Kelder | Maakt elk moment bijzonder

Trouwfotograaf Martina Kelder | Maakt elk moment bijzonder

Creatief, enthousiast, gedreven en ambitieus!
In 2008 kocht ze haar eerste spiegelreflex, waarmee ze een eigen stijl wist te ontwikkelen en de fotografie zich eigen heeft gemaakt. Na haar eerste bruidsreportage was het voor Martina duidelijk: “Dit is mijn passie en ik wil voor heel veel bruidsparen een onvergetelijke reportage maken!”. Voor aanstaande bruidsparen is het een goed idee om eens een kijkje in het portfolio van Martina Kelder te nemen of diverse blogs te bekijken waarin je een mooi beeld krijgt van Martina’s werk als bruidsfotograaf. Martina heeft in 5 jaar tijd al ruim 100 bruiloften vastgelegd en heeft van haar passie haar beroep kunnen maken. Ze wil graag het verhaal van de trouwdag vereeuwigen in een mooie reeks, de liefde tussen het bruidspaar vastleggen. Naderhand kan het bruidspaar dan de dag optimaal herbeleven nadat deze unieke gebeurtenis in beeld is gebracht, zonder dat het geregisseerd is. Gewoon zoals het is, heel ontspannen. Hierdoor ontstaan pure beelden die dicht bij mensen staan.

Ervaringsdeskundigen
Bruidsparen die al met Martina hebben gewerkt zijn enthousiast en goed tevreden over de samenwerking:
“Martina is in 1 woord geweldig! Ze maakt prachtige foto’s, stelt je op je gemak en is ontzettend prettig in de omgang! Je merkt tijdens de ceremonies niet op dat ze er is, wat een enorm pluspunt is.”
“Martina is een fantastische fotograaf die onze mooiste dag geweldig heeft vastgelegd. Ze is een echte aanrader als je voor kwaliteit gaat!Wij keken vooraf op tegen het maken van de foto’s omdat wij allebei niet graag en makkelijk op de foto gaan, maar Martina maakte het heel gemakkelijk en de foto’s zijn geweldig geworden. Wij krijgen alleen maar complimenten.
Ook wij, de Rheezerkamer als locatie voor ceremonies zijn zeer content over de samenwerking en de resultaten van Martina. Er hebben al een paar keer ceremonies plaats gevonden die Martina heeft vastgelegd. Ons vertrouwen heeft ze om bijzondere herinneringen vast te leggen.

Trouwreportages, Newborn en Familieportretten
“Het overhandigen van een mooi album, waarin het verhaal van hun grote dag wordt verteld en de emoties die hierbij komen kijken is wat het vak zo mooi maakt”, vult Martina aan. Zo kunnen ze hun grote dag herbeleven. Naast trouwreportages is Martina ook ervaren in Familieportretten, Loveshoots, Newborn- en Zwangerschap fotografie.  Spreken de foto’s van Martina je aan en wil je meer weten over de mogelijkheden van een trouwreportage? Neem snel contact met haar op voor beschikbaarheid en de mogelijkheden.Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.