FeelFood markt: mooie mix van food & lifestyle!

Kom kennismaken met echt eten! Op de FeelFood markt vind je kraampjes met pure producten uit de regio. Koks bereiden heerlijke hapjes op stoere BBQ’s, in authentieke kookpotten of op een andere verrassende manier. Natuurlijk met producten uit de streek. Lekker, puur en gezond! Op de FeelFood markt/proeverij scharrel je zelf je lunch bij elkaar en doe je inspiratie op.

Van het land op je bord
Houd je zelf van koken dan vul je je (fiets)tassen direct bij de producenten of hun vertegenwoordigers. Ga je liever naar één van de die fantastische chef-koks, dan doe je gelijk inspiratie op voor een volgend etentje. Verwacht op de markt geen tafellinnen, zilveren bestek en kaarsen, want FeelFood is stoer! Strobalen, hout, tonnen en producten zo van het land. Het water loopt je al in de mond als je ziet welke smaakadressen aanwezig zijn: IJsboerderij Oans, Wine4Youandme, De Rheezer Kamer, Kruidenhuis de Vlo, Caatjes Lekkernijen, Wagyukoe, TSchuurtie, Aardappelspies.nl, Wildthout Ommen, De Jongens Food & Lifestyle, Stylinde, De Budde, Wijngoed De Reestlandhoeve, Asperges De Weerd Raalte, Square Hengelo, Sallands Trots, Sallands Houtovenbrood, Lekkers van Lorkeers, EyecatcherZ, Twente Decadente Chocolaterie, Landgoed De Uitkijk, FeelFood.

Beleef FeelFood op de fiets of lopend
Om de omgeving optimaal te beleven en te ontdekken is er vanaf Landgoed de Uitkijk een korte fiets- en wandelroute uitgezet. Geheel in het thema FeelFood. Zin om even op pad te gaan? Zorg in ieder geval dat je de gratis AbelLife-app op je telefoon hebt staan, voor de FeelFood routes!

Kom je ook? De toegang is gratis. Proefmunten koop je voor € 2,50.

Landgoed De Uitkijk | Hellendoornsebergweg 8 | Hellendoorn
Zondag 23 april | 11 – 17 uur

 

Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.