Fiets/E-bikeverhuur tijdens je verblijf bij B&B De Rheezer Kamer

Fiets/E-bikeverhuur tijdens je verblijf bij B&B De Rheezer Kamer

Genieten van de mooie fietsroutes in het Vechtdal van Overijssel? Brinkdorp Rheeze ligt prachtig als uitvalslocatie voor fietsrondjes of etappes langs de Vecht. Met maar liefst 700 km fiets- en wandelpaden kun je kiezen om door bossen te fietsen, langs stuifduinen of streekboerderijen, langs de Vecht en/of tussentijds oversteken met een pontje over de Vecht. Rondje Rheeze, Rondje Hardenberg-Beerze en Rondje Gramsbergen-Duitsland zijn stuk voor stuk aanraders. Wil je graag een of meer fietsen of E-bikes tot je beschikking hebben tijdens je verblijf? Wij werken samen met Fietswereld Slot uit Hardenberg, waar de fietsen gereserveerd – en desgewenst bezorgd – kunnen worden:

Huurprijzen

Laten bezorgen bij de Rheezer Kamer?

Fietsen kunnen in overleg met Fietsverhuur Slot bij onze B&B De Rheezer Kamer worden gebracht en gehaald. Ook fietsverhuur vanaf station Hardenberg is mogelijk. In dit geval zou je de gewenste fietsen eerst telefonisch moeten reserveren zodat de fiets op tijd beschikbaar is. De extra kosten voor breng- en haalservice t/m 6 fietsen zijn 10,00 euro.

Let wel even op de (betalings)voorwaarden:

  • Huurfietsen worden geleverd met een standaard slot. In geval van diefstal, schade of verlies bent u hiervoor verantwoordelijk. Dit geldt ook voor display/ oplader/ sleutel(s).
  • De opgegeven actieradius bij e-bikes betreft altijd een schatting, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, een lagere behaalde actieradius geeft nooit recht op teruggave van huurgelden.
  • Voor de overige voorwaarden van fietsverhuur verwijzen wij naar de Bovag bepalingen. Deze zijn bij ons in de winkel in te zien en te vinden op www.bovag.nl.
  • Betaling geschiedt altijd bij aanvang van de huurperiode, wanneer de fietsen gebracht worden kan er uitsluitend contant betaald worden.

 

Inspiratie fietsroutes, zelf je route samenstellen of liever een mountainbike?

De startlocatie vanaf onze Bed and Breakfast is bij fietsknooppunt 65. Lees voor inspiratie ook ons fietsblog met leuke fietsrondjes en etappes. Of kijk voor nog meer fietsroutes met kortere of langere afstanden op de website van Vechtdal Overijssel, daar kun je routes ook downloaden als PDF en GPX bestand. Of plan je eigen fietsroute via de website van route.nl.

Zijn jullie meer van het sportieve kaliber? Dan zijn er ook prachtige MTB-routes en MTB-fietsen via Total Outdoor te huur. Lees verder in dit artikel.

Veel fietsplezier! Groetjes Astrid

 

 Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


[arve url=”https://video-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/12740442_1669356883332662_84858722_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&oh=a7d475cd38f89c2ecf017a95b8140bfb&oe=58976A94″ align=”center” title=”Wine & willow”/]

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.