Natuurlijk mooi…

vieren op een intieme locatie

Iets speciaals te vieren of elkaar het jawoord geven op een intieme locatie in een setting van pure eenvoud, midden in de natuur? Beleef met je gasten de ultieme ervaring van een ceremonie in een natuurlijke setting. In het bos, aan het water of midden in een weiland. Het leven vieren of trouwen zoals jij het wilt….laat je door ons adviseren en inspireren en boek meteen onze B&B voor je huwelijksnacht!

sfeerbeeld schaal hapjes vierkant

We verzorgen jouw feest door natuur te combineren met een verfijnde stijlvolle aankleding, prachtige veldbloemen en een pure decoratie. De bijpassende catering – in uiteraard een fotogenieke setting – past precies in het totaalplaatje. Wij ontzorgen door onze ervaring met vergunningen en regelwerk zodat jullie al kunnen genieten van de voorpret. Na de ceremonie genieten jullie en de gasten op een intieme manier van huisgemaakte taarten of cakes met heerlijke espresso’s, cappuccino’s en diverse theesoorten. Ook zijn er frisse vruchtensappen, slow juices of ouderwetse bowl naar keuze. Trouwen maar dan anders! Van harte welkom voor een kennismaking om onze stijl alvast een beetje te proeven en alle mogelijkheden te verkennen.

Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Coffee on Tour | Heb je iets te vieren of te promoten met een gastvrije ontvangst? Huur onze piaggio met barista voor een (verjaardags)feest, bruiloft, ceremonie, open dag, bedrijfsevent of festival. Biologische Italiaanse koffie met ambachtelijke lekkernijen, meer dan koffie, het is een totaalbeleving. Desgewenst verzorgen we de hele setting, compleet met zitjes, tarp, veldbloemen en een stijlvolle aankleding. Lees onze blog of informeer meteen naar de mogelijkheden.


Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.