Anne-Marie Wonen | Lifestyle en Interieur

Anne-Marie Wonen styling Rheezer Kamer

Anne-Marie Wonen | Lifestyle en Interieur

Anne-Marie Wonen: inspiratie voor je complete interieur
Eigenlijk zijn er maar weinig woon- en interieurwinkels die wonen en stylen combineren en precies die items hebben die passen bij de natuurlijke uitstraling van onze B&B.
Hoe vaak vragen gasten niet waar we de inspiratie en woonaccessoires vandaan halen die bij ons in de monumentale potstal te bewonderen zijn. De hoogste tijd om een van onze adresjes te verklappen onder onze fans die ons volgen en op zoek zijn naar wooninspiratie. De prettige mix van rust, ruimte en eco luxe hebben we namelijk voor een deel te danken aan meubels en interieuradvies en accessoires die bij onze stijl passen.

Moderne mix van Scandinavisch en Oosters
Anne-Marie Wonen is een gezellige interieurwinkel aan de voet van de Holterberg in het mooie Holten. Je kunt hier terecht voor je complete interieur: vloer en raambekleding, verf, meubelen, verlichting, karpetten, bedtextiel en unieke accessoires. Daarnaast verkopen ze ook lifestyle producten zoals kleding, sieraden, tassen en homewear. Maar ook kleine accessoires en mooie cadeaus. Alle meubels, accessoires en lifestyleproducten zijn een moderne mix van Scandinavische en Oosterse invloeden. Verder kun je hier ook terecht voor Fair Trade: producten met een mooi verhaal.

Anne Marie Wonen Holten Overijssel Interieur Lifestyle AdviesAnne Marie Wonen interieur advies styling Holten OverijsselAnne-Marie Wonen styling Rheezer Kamer

Interieur- en styling advies
Ga je verbouwen of nieuw bouwen maar weet je niet goed waar te beginnen? Bij Anne-Marie Wonen vinden ze persoonlijke aandacht erg belangrijk en geven ze je inzichten voor een eigenzinnig interieur. Er zijn verschillende mogelijkheden qua woonwensen en interieuradvies, bij je thuis of in de woonwinkel aan de hand van foto’s en plattegronden. Naast het unieke aanbod van meubels, accessoires, styling en advies bieden ze ook een aanvullende service t.a.v. onderhoud en reparatie. Bovendien is een bezoekje aan Anne-Marie Wonen een uitstapje op zich voor als je op zoek bent naar inspiratie of cadeaus voor speciale gelegenheden. Kom de gezellige sfeer ervaren, de koffie staat altijd klaar.

 

Anne-Marie Wonen | Dorpsstraat 9 | 7451 BR Holten
info@annemariewonen.nl | www.annemariewonen.nl |

Webshop | Instagram | Facebook

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.