Creaties van Maartje | natuur als inspiratiebron

Creaties van Maartje | natuur als inspiratiebron

Illustraties, schilderijen en grafisch werk, bekend in Nederland en buitenland
Maartje van den Noort tekent en schildert al sinds jaar en dag en doet dat tegenwoordig vooral met de natuur als haar inspiratiebron. In haar werk combineert ze illustraties voor tijdschriften als Flow, Libelle, Panda en onlangs maakte ze de cover van het ADboekenweekmagazine. Haar schilderijen en grafische werk is regelmatig te vinden zowel in bladen in Nederland als in het buitenland maar ook op verschillende blogs en websites. Maartjes kaartjes en prints zijn door heel Europa en daarbuiten te krijgen op bijzondere plekken. Zo ook bij de Rheezer Kamer. Ze maakte samen met Astrid een aantal kaarten voor het Vechtdal en toonde haar schilderijen en grafische afdrukken in de mooie B&B. Momenteel is ze onder andere bezig met een kinderboek, en het maken van wandkleden bij het textielmuseum.

Vogels in vlucht Maartje
Bloemen op zwart Maartje
Diverse creaties Maartje

Ins & Outs over het werk van Maartje
Maartje groeide op in Zeeland op het mooie Schouwen-Duiveland. Tijdens haar opleiding in Rotterdam aan het Grafisch lyceum en daarna de Willem de Kooning academie was ze niet zo bezig met ‘de natuur’. En meer geïnteresseerd in gebouwen en mensen. Pas toen ze in Amsterdam kwam te wonen (midden tussen al die gebouwen en mensen) en trouwde met een vogelaar, kreeg ze weer oog voor al wat bloeit en groeit en vliegt. Zowel in haar commerciële als haar vrije werk, probeert ze haar liefde voor materiaal, compositie en kleurgebruik te leggen. Altijd met een oog voor de details waar een ander misschien overheen kijkt. Het takje met verse blaadjes, zwevende meeuwen, een warrige Dille bloem, gekregen van een vriendin. Dit zijn de dingen die haar aandacht vragen en waar ze graag haar eigen vertaling van maakt. Die ze vast wil leggen. Maartje woont inmiddels samen met haar man en dochtertje in Amersfoort. Dicht tegen de hei en het bos aan.
Amsterdam is nog steeds haar creatieve basis en ze is daar dan ook wekelijks nog op haar kantoor te vinden.

web: www.maartjevandennoort.nl
atelier: Nieuwevaart 3, 1018 AA, AmsterdamRheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


[arve url=”https://video-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/12740442_1669356883332662_84858722_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&oh=a7d475cd38f89c2ecf017a95b8140bfb&oe=58976A94″ align=”center” title=”Wine & willow”/]

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.