Huiskamerconcert Albert Hutten

Huiskamerconcert Albert Hutten

Albert Hutten geeft op zondagmiddag 15 januari een bijzonder optreden in de Rheezer Kamer. De ambulance medewerker die met hart en ziel over zijn werk spreekt en zingt, neemt zijn publiek deze middag mee in de dagelijks terugkerende routine en diversiteit die zijn werk met zich meebrengt.

Openhartig, verhelderend, humoristisch maar ook emotioneel. Zo kun je het huiskamerconcert van
Albert Hutten met enkele woorden aanduiden. De realiteit, welke onlosmakelijk verbonden is
aan dit werk en evenzo geldt voor medewerkers van politie en brandweer komt duidelijk naar
voren in het gepassioneerde verhaal – en liedjes  – welke Albert op eigen wijze vertolkt.

Huiskamerconcert Albert Hutten

Huiskamerconcert Albert Hutten

De ambulance medewerker die met hart en ziel over zijn werk spreekt en zingt, en op die manier de toeschouwers niet slechts een kijkje in de keuken geeft, maar deze met zich meeneemt in de dagelijks terugkerende routine en diversiteit dat dit werk met zich meebrengt. Albert vertelt, en al snel raakt elke aanwezige doordrongen van het feit dat hij spreekt over mensenwerk. Het is werk voor mensen. En het werk wordt vooral gedaan door mensen. Ervaringen die soms grappig, soms waardevol maar in veel gevallen hartverscheurend zijn!

Reserveer op tijd voor een plek!
Wil je dit unieke optreden meemaken? Geef je dan tijdig op, dat kan via mail: info@derheezerkamer.nl, of door te bellen met Astrid Fidder: 06 50510855.  Kosten 7,50 euro p.p. inclusief koffie/thee. Aanvang: 15:00 uur.Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.

Wij houden u graag op de hoogte

*dient ingevuld te zijn
Activiteiten van De Rheezerkamer

Vink onderstaand checkbox aan en we houden u op de hoogte.

De Rheezer Kamer gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om periodiek (maximaal 1 keer per week) een nieuwsbrief per mail te versturen. Door hieronder een vinkje te plaatsen achter Email geeft u hiervoor toestemming:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@derheezerkamer.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.