Mooi aanbevolen I Marigoldtwelve Food Photography

Mooi aanbevolen I Marigoldtwelve Food Photography

Prikkelende zintuigen

Waarom wij zo graag samenwerken met Mariëlle van Marigoldtwelve Food Photography & Food Styling? Dat valt eigenlijk niet in een paar zinnen uit te leggen 🙂 Alles wat ze creëert draait om sfeer, beleving & smaak. Ze maakte mooie series beelden van het luxe ontbijt, de homemade coffee en taarten en prachtige foto’s van ons terras en de hightea mogelijkheden. Maar ook spontane foto’s van mij (Astrid) als gastvrouw en niet te vergeten van ons culinaire ‘The best of Two’ arrangement. Marigoldtwelve verzorgt food fotografie inclusief food styling. Altijd met als doel om sfeer, beleving en smaak zo goed mogelijk terug te laten komen en alle zintuigen te prikkelen. Kijk alleen al naar het blog over de opdracht bij de Rheezer Kamer, hetgeen ze plaatste in haar portfolio.

Gezamenlijke passie

De passie en het enthousiasme voor stijl, food en entourage is iets wat we delen. In de volgende zinnen wordt duidelijk wat de expertise van Mariëlle is: “Smaakvolle food foto’s waarbij het water in je mond loopt, je spontaan trek krijgt en je niet kan wachten om het eten en de sfeer écht te proeven.” Beeld zegt zoveel meer dan woorden. Proef de sfeer, maak kennis met de gerechten en wordt meegenomen in een ultieme culinaire beleving. Of het nu gaat om foto’s voor menukaarten, kookboeken, websites, social media, verpakkingen of ander drukwerk: Marigoldtwelve staat voor sfeer- en smaakvolle food photography en food styling! Neem vooral een kijkje op haar website dan ben je meteen verkocht!

Over Mariëlle

Mariëlle is sinds juli 2020 de trotse eigenaar van haar eigen bedrijf: Marigoldtwelve Food Photography. “Het fotograferen van eten en alles wat daarbij hoort voelt zo vertrouwd. Mijn passie voor eten is ontstaan door de verschillende reizen die ik heb gemaakt en het lekkere eten wat ik heb mogen proeven. Het combineren van de mooie kleuren, smaken en texturen is een vorm van creativiteit. De combinatie van mijn eigen creativiteit en de creativiteit van eten, is voor mij de reden geweest om als food photographer te gaan werken. Het is fantastisch om mensen te mogen helpen met het vastleggen van mooie gerechten op een sfeer- en smaakvolle manier.”

Geen reactie's

Geef een reactie

Rheezerkamer

Beschikbaar
Bezet
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Boek hier uw overnachting(en) inclusief diner-arrangement.
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

De Rheezerkamer Nieuwsbrief

We sturen onze nieuwsbrief in het Nederlands en in het Duits. Geef hieronder aan welke taal voor u van toepassing is.